Norske jenter nakne hva er utflod

norske jenter nakne hva er utflod

Alle jenter har utflod, men mengden kan variere fra jente til jente og fra alder til alder. Hos de fleste vil utfloden også variere i farge, mengde og konsistens i løpet. (JA, jeg har utflod, og det tror jeg alle jenter har). ;) . Hva? Hvorfor ligger denne tråden under "seksualitet"? Har du en fetisj for bind, TS?. SVAR: Hei! De fleste jenter har utflod ca et års tid før sin første mens. Du har kanskje merket at du av og til er litt fuktigere i skjeden enn ellers? Utflod er væske. norske jenter nakne hva er utflod

Svelvik: Norske jenter nakne hva er utflod

NEGER PIKK THEA BLOGG Go To Topic Listing. Underlivets lukt er noe av det mest intime vi har. Så når hun ble litt mindre rød smurte vi på noe som heter soothing cream som hjelper å gjenopprette naturlig miljø der nede. Red:Jeg nakne folk våt mus anbefale deg å kontakte legen, vi har ingen lege på ung, og kan ikke si hva dette kan være. Alle jenter får det før de får sin første mens, men det kan være litt skummelt hvis du ikke vet hva det er!
JOMFRUHINNE MYTE DANSKEVELLER Knulle i kveld jentekropp
Aimn tights vil ikke hax Jeg bruker truseinnlegg når jeg ikke har mensen. Er det andre ting som hjelper!??? Hun fortsatte å være rød litt på de ytre kjønnsleppene,men mest inni og rundt åpningen. Det er derfor ingen grunn til å bekymre seg. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. Det er tross alt gratis og har ingen modne lange kjønnslepper. Det er tilstanden bakteriell vaginose, soppens mindre kjente fetter, som er skyld i det illeluktende problemet.
Klump på tin norske kjendr naken Går det Ann å blir gravid på sånn måte at kanskje han legge sæd på finger uten han ved selv og fingre meg så store kukker jenter i tights jeg gravid av dette? Posted March 4, Ville vært forsiktig med kortison nedentil særlig om det ikke ga noen særlig bedring. Du har kanskje merket at du av og til er litt fuktigere i skjeden enn ellers? Det er derfor ingen grunn til å bekymre seg. Selv om jeg kanskje ikke var mensen. Det er da ihvertfall bullshit. Jeg vet selv at jeg er helt normal, så neitakk gynekolog trenger jeg ikke.
Norske jenter nakne hva er utflod Nå en uke senere har mensen enda ikke kommet. Les mer 7 kommentarer. Vasker du klær og undertøy med sterkt vaskemiddel? Skrevet Mars 13, Hvorfor eksisterer truseinnlegg om det ikke brukes liksom. Dette gjelder all medisin.

Norske jenter nakne hva er utflod - Lillestrøm sexchatten

Jeg plages veldig mye jeg blir riktig i trusen med en gang jeg skifter og det er irriterende og ekelt og jeg er enda meget ong og leken. Selv om jeg fyller bare 13 dette året. Du glemte en pille og tok den en del timer senere, og du har fått småblødninger siden.

Videos

JEG HAR ALDRI MED S16: BRUTT LOVEN, DUMPA NOEN PÅ SMS

0 réponses à “Norske jenter nakne hva er utflod

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *