Norske babes kvinnelig kjønnsorgan

norske babes kvinnelig kjønnsorgan

«Hva skal vi egentlig kalle det kvinnelige kjønnsorganet? å få gjenhør for sin avsky for ordet fitte, som på norsk ofte omtales som f-ordet. I mellomtiden er hun sosionomstudent ved Norges arktiske universitet, Hun mener nå at tabu rundt kvinnens kjønnsorgan også må bli brutt. Hvilket navn skal man egentlig bruke på kvinnens underliv? Jentas kjønnsorgan kaller jeg enten fittesprekken eller "knullehullet mitt.

Videos

AURORA - Runaway norske babes kvinnelig kjønnsorgan «Hva skal vi egentlig kalle det kvinnelige kjønnsorganet? å få gjenhør for sin avsky for ordet fitte, som på norsk ofte omtales som f-ordet. Hvert år fødes norske barn med trekk som gjør det vanskelig å fastsette jenter, fordi det er enklere å konstruere kvinnelige kjønnsorganer enn mannlige. De ansvarlige norske leger mener imidlertid at barnet har et kjønn, og at det er av granskning av indre og ytre kjønnsorganer samt analyse av kromosomer.

Norske babes kvinnelig kjønnsorgan - Honningsvåg

NILU - Norsk institutt for luftforskning. Det handler om å finne et funksjonelt språk, om å kjenne etter hvilke ord som er ålreit å bruke, i forhold til sin egen kroppsier han.

0 réponses à “Norske babes kvinnelig kjønnsorgan

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *