Norsk po bilder jenter

norsk po bilder jenter

Et reddit på norsk for norske redditører og norske saker. Prøv også Discorden. Regler. Reglene kan i sin helhet leses her. Under følger et. Norsk politi kjenner til forumene, men er ikke i stand til å sette en stopper for aktiviteten. «Er det noen som har bilder av jenter fra Bodø?. Denne serveren brukes til å legge ut nakenbilder av norske jenter. Under bildene står personalia til jentene. I tillegg til navn og adresser, blir.

Norsk po bilder jenter - Porsgrunn

I så fall hvorfor er det noe anderledes enn om jeg hadde sendt bilde av brystene mine til en gutt jeg liker? Det er svært vanskelig for politiet eller andre å begrense slik spredning, rett og slett fordi bilder lastes ned og lagres både hos privatpersoner og på ulike nett-tjenester verden. Jeg tror Vera er et sex irge eskorte jenter i, av den gode gamle sorten. Skrevet Oktober 11, Folk er så naive. Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det mørke nettet. Sannheten er at de fleste menn hverken voldtar eller sprer sensitiv informasjon og bilder om folk. Her må politiet på banen, dette er ikke greit, sier seniorrådgiver i Slettmeg.

Mandal: Norsk po bilder jenter

Norsk po bilder jenter Du mener på samme måte som du burde lese deg opp på det tekniske aspektet av å lukke ned slike sider og straffeforfølge brukerne? Jeg ser ikke humoren, men jeg delte jo bildet med Y. Flere jenter skal ha anmeldt siden. Noen nevner også at dette har jentene skylden i selv og sier at sånn er det når du sender nakenbilder. Her skal kun bilde av brukeren ligge og det skal fokuseres på ansiktet ditt, eller deg som person.
Norsk po bilder jenter Bruk ressursene der de gir reell effekt og faktisk hindrer overgrep. Om så Politiet skulle klare å spore om IP-adresser som har aksessert sidene så er ikke disse i seg selv noe fellende bevis. Videre lettkledde vi er to små fine er det også fryktelig vanskelig å spore opp hvem som benytter seg av sidene. Man tar en risiko ved å sende nakenbilder, og det bør man være klar over og opplyst om, men det er ikke ensbetydende med at det er greit at bildene man tar blir delt videre. Må vel lage en jenteforum hvor alle som opplevde voldtekt og kjenner navnet til de som gjort dem, kan legge bilder og offentliggjøre navnet. Hvorfor har dere ikke fortalt oss det for lenge siden, da hadde dere kunnet redusere voldtektene betraktelig.
Erotiske blader hva er din mentale alder Eckort naking

0 réponses à “Norsk po bilder jenter

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *