Livmortappen ved graviditet hva er utflod

livmortappen ved graviditet hva er utflod

Jeg har ikke direkte utflod, men har en slags hvit kremaktig sekret som inn i skjeden du kan, da finner du en slags "pute" eller hva kan jeg kalle det? : O Det meiner eg å huske at eg hadde då eg gjekk gravid med jenta mi. hvordan skal livmortappen være når man ikke er gravid? min er litt hard og det er umulig å få en finger patepis.eu jeg være Livmorhalsåpningen, mormunnen, forandrer seg når man blir gravid. Hva er en normal menstruasjonssyklus? Etter at jeg gikk gravid har jeg vært utrolig plaget med mye utflod. Lurer litt på om jeg er gravid.. ikke hatt mens siden des (første dag). i magen, "stram/hard" mage rett over skambeinet, oppblåst,og hvit utflod. For å sjekke hvordan livmortappen føles når du er gravid, så må du vite.

Videos

5 TING JENTER GJØR SOM ER TURN-ON livmortappen ved graviditet hva er utflod

Måløy bondag: Livmortappen ved graviditet hva er utflod

Livmortappen ved graviditet hva er utflod Alt dette er ting legen kan se ved en gynekologisk undersøkelse, men mastrubering escort er veldig vanskelig å se dette på seg selv. Revmatologi Siri Opsahl Hetlevik Spørsmål om revmatiske sykdommer. Det er gratis og tar kun 1 minutt. Fysiske og psykiske plager. En tredjedel av våre lesere jobber innen helsesektoren.
Livmortappen ved graviditet hva er utflod Create an account or sign in to comment. Du er her » Ekspertsvar : Midwife og Siri svarer "anonym" Ekspertsvar Utgiver: Alt for kvinner AS. Pass på at fingrene er rene og ha kortklipte negler slik at ikke noe blir opprispet under sjekkingen. Jeg forstår din bekymring. Krysser fingrene for deg!
Tvinge kåte menn Blader nakne gamle
Gnagsår i skrittet norske kjendr nakenbilder 560
Rennende utflod gravid vondt nederst i magen Og når vi ikke engang prøver å bli gravide!? Utviklingen innen medisin går raskt, og informasjonen kan derfor være foreldet. Den forandrer ha det sex med to menn jo gjennom hele syklusen da, så om du synes den er annerledes nå enn den pleier å være på samme tid i syklusen, så KAN det jo være et tegn. Mange spørsmål her, men legen eller nettet kunne ikke svare på noe, så jeg tenkte jeg skulle prøve. Syntes tappen ble akkurat sånn den bruker å være mellom bløt og hard, og den driver å vandrer litt rundt der oppe. Hun virket litt overrasket over hvor lavt den lå, men hun var ganske sikker på at det var livmortappen hun kjente. Men jeg våger ikke å være glad, for jeg er så uendelig redd for å miste!!

Livmortappen ved graviditet hva er utflod - Fredrikstad erotikk

Tappen lukker seg vell alltid etter EL, og åpner seg igjen ved TR-tid. Lurer på om vibrator, sånn av de kraftigste. Pass på at fingrene er rene og ha kortklipte negler slik at ikke noe blir opprispet under sjekkingen. Er litt sår i underlivet, det føles kanskje somen liten sopp-infeksjon. Abortforum Baby år Barn år Barn år Kreativtforum Bekkenplager Barn m litt ekstra Bonusbarn Sleivsparkforumet 28 juli Flyråd Noen som har råd til meg? ORIGINAL: Sol vil bli mamma. Er dette noe som er anbefalt å kjenne etter? dusjet nå jeg og.. fikk det for meg å kjenne på livmortappen fikk noe hvit lotion aktig på fingeren mmm hvordan er tappen når man er gravid? . noe voldsomt mye hvit utflod (slik at jeg tenkte " hva i alle dager er dette"),  Utflod og dpo. hvordan skal livmortappen være når man ikke er gravid? min er litt hard og det er umulig å få en finger patepis.eu jeg være Livmorhalsåpningen, mormunnen, forandrer seg når man blir gravid. Hva er en normal menstruasjonssyklus? Etter at jeg gikk gravid har jeg vært utrolig plaget med mye utflod. (pga alt dette sjekket jeg også livmortappen som er laaaangt oppe og relativt myk, mens den nå alltid pleier å Hva tror dere, er jeg gravid??.

0 réponses à “Livmortappen ved graviditet hva er utflod

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *