Frekke trykk nederst i magen

frekke trykk nederst i magen

Jeg følte ikke liv i magen min og hun ber meg om å vente? .. men dette kan visstnok forekomme når det er trykk på magesekken .. Legevakten er oppskrytt, de er frekke og har liten lyst til å hjelpe folk som har det dårlig . Tror legen sa at det som gjør så maten og drikka blir holdt nede i magen ikke funker. Babybump: Jeg har fått en fin liten kul nederst på magen, magisk! Utrolig rart siden jeg alltid har hatt ganske flat mage, nå står den ut og jeg går og tar på den. Og ja, det er èn dag med smerter og kramper nederst i magen, smerter som gjør at du .. Prøv å trykk en fotball ut av ræven så kan vi snakkes din hjernedøde mongo. .. Hold kjeft den frekke kjeften din heller jævla fitte trynet.

Frekke trykk nederst i magen - Måløy

Ganske mye ekstra stress i en veldig vanskelig tid! Du er jo ikke menneskelig! Og slett dette innlegget Han burde ikke ha fått fortsette.

Frekke trykk nederst i magen - Hønefoss

Kom på digipost 10 dager senere. Jeg tok det heller aldri opp. Etter det — ingen oppfølging, ingen behandling. Jeg antar at du er et nettroll og hygger deg med det. Kanskje viktigere enn noen gang. Under kan du sende din historie til oss. Vi vil anonymisere den og legge den ut som en anonym pasienthistorie. Har utrolig press/ trykk smerter nederst i magen, og nedover mot underlivet. Noen ganger stikker det skikkelig, veit ikke om dere skjønner hva. Jeg følte ikke liv i magen min og hun ber meg om å vente? .. men dette kan visstnok forekomme når det er trykk på magesekken .. Legevakten er oppskrytt, de er frekke og har liten lyst til å hjelpe folk som har det dårlig . Tror legen sa at det som gjør så maten og drikka blir holdt nede i magen ikke funker.

0 réponses à “Frekke trykk nederst i magen

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *